Kategorija: Novosti
Datum objave: 19. 09. 2018.

Zaštita protiv parazita

Jeste li znali da iz dana u dan možete susresti više miliona parazita? Čime se branite od njih? Pranjem ruku, ili čestim provjetravanjem? Iako smo skloni vjerovanju da je ljudski imunološki sustav zimi više oslabljen, ne smijemo zaboraviti da nam je organizam u toku čitave godine izložen napadima raznih bakterija, virusa i gljivica. Iako postoje mikroorganizmi koji žive sa nama u simbiozi, ima i onih, koji mogu biti izrazito štetni po naš organizam, pa se od njih trebamo zaštititi.

Pojavljivanju preparata ParaProtex na tržištu prethodio je dugotrajan istraživački rad, pa nije slučajno da od svog razvitka, pa sve do danas slovi kao jedan od najuspješnijih CaliVita proizvoda.

Naš neskriveni cilj pri izradi ParaProtexa bila je želja pomoći u obrani organizma od parazita sa kojima možemo svakodnevno doći u kontakt.

Njegovi aktivni sastojci su opće poznati, kao što su ekstrakt sjemenki grejpa, bijeli luk, orah, karanfilić, kojima smo dodali i neke druge vrijedne, ljekovite biljke, koje se već stoljećima koriste u narodnoj medicini, kao što su rangunski puzavac, smirna, žutika i argentinski Pau D’Arco.

Pogledajte sada na koji način ovi sastojci čine ovaj preparat toliko uspješnim!

Rangunski puzavac (crveni jasmin) je biljka koja potječe iz Indije i koja se u narodnoj medicini koristi uglavnom u virusnim periodima, a pored toga se od njegovog lišća pravi i ljekoviti melem.

Karanfilić kao snažan antioksidant, a crni i obični orah radi sadržaja joda mogu pomoći u zaštiti protiv raznih parazita. Pored toga, karanfilić jača želudac, a u narodnoj medicini se koristi i za unutarnje čišćenje.

Druga ljekovita biljka koja je korištena, a također je snažno sredstvo za čišćenje, je sjemenka grejpa, tj. preciznije, njegov uljni ekstrakt, čija je izuzetna odlika da ni pored efekta čišćenja nije štetna za bakterije koje su korisne za rad crijeva.

Pau D’Arco u znatnim količinama sadrži vitamine i mineralne sastojke. U narodnoj medicini se uglavnom koristi u virusnim periodima, a u gljivičnoj sredini može pomoći u zaštiti organizma.

Žutika posjeduje efekt čišćenja, može djelovati imunostimulativno u borbi protiv bakterija. Jača imunološki sustav, njegov plod sadrži vitamin C, razne oligo elemente i druge mineralne sastojke.

Smirna je bogata kalijem, natrijem, silicijem, cinkom i klorom, može potaknuti čišćenje organizma od nagomilanih štetnih tvari. Štiti i potiče funkciju jetre, jača probavni sustav.

Bijeli luk se spominje već u najranijim zapisima. Poznato je da su ga već i egipatski vojnici koristili kako bi svoje zdravlje držali u odgovarajućoj formi. Izvanredno čisti organizam: kao antioksidant pruža potporu imunitetu, pa i u gljivično-bakterijskom okruženju može pomoći u očuvanju zdravlja. Zahvaljujući svom glavnom aktivnom sastojku alicinu, koji posjeduje antibakterijski učinak, kojeg su i naši predci uspješno koristili za vrijeme prehlada. Njegovo uzimanje djeluje stimulativno na probavu, smanjuje i sljepljivanja kolesterola na stjenke krvnih žila.

Sigurni smo da ste na tržištu već sreli određenje preparate u kojima se neki od navedenih sastojaka, kao isključivi aktivni princip, koristi pojedinačno. Međutim, zašto bi njih odabrali, kada u CaliViti možete pronaći sve to u jedinstvenom sastavu, unutar jedne jedine tablete?

Isprobajte što prije naš preparat ParaProtex i osjetit ćete njegov blagotvoran učinak.

OPREZ!

Upotreba preparata ne može zamijeniti liječnički pregled i konzultacije sa doktorom! Ukoliko primijetite bilo kakav znak prisutnosti crijevnih ili drugih parazita u svom organizmu, javite se na pregled kod svog doktora!

Moglo bi vas zanimati:

  Novosti i akcije - Sve