Prilikom prve narudžbe iznad 60,00 EUR ukoliko želite možete postati član CaliVita International.
Članstvo je neobvezujuće, imate mogućnost besplatnog liječničkog i nutricionističkog savjetovanja, te možete kvartalno besplatno primati naš časopis CaliNews na kućnu adresu sa aktualnim novostima i akcijama.

Vaše podatke koje ste nam ostavili prilikom registracije evidentiramo i obrađujemo u suradnji sa Calfit d.o.o. Bednjanska 8A, Zagreb, i CaliVita International B.V., P.O.Box 30133, 3001 DC Rotterdam, Nizozemska samo i isključivo u vezi s upisom u članstvo i kao podatke potrebne za adresiranje narudžbe i u svrhu kontaktiranja naručitelja ili člana ukoliko je to potrebno (u slučaju ne preuzimanja naručenih proizvoda ili davanja odgovora na pitanja postavljena e-mailom ili preko kontakt formi).
Podaci se obrađuju na povjerljiv način, a na uvid trećoj strani mogu se dati samo uz vašu prethodnu pisanu suglasnost, osim u slučajevima koje su odredili zakonski propisi ili drugi službeni organi dali nalog, a obavezuju nas da ih se pridržavamo.

CaliVita International pohranjuje podatke dok suglasnost za obradu podataka ne opozovete. Ako želite opozvati Vaš pristanak na obradu podataka, možete to učiniti popunjavanjem, potpisivanje i slanjem Izjave Opoziva na mail adresu info@multi-vitamini.com ili pismeno na:

Calfit d.o.o.
Bednjanska 8
10000 Zagreb

ili

CaliVita International B.V.
P.O.Box 30133
3001 DC Rotterdam
Nizozemska

  Uvjeti - Sve