Multi-vitamini.com u vlasništvu, vođena i održava od obrta MultiVitamini, koji je nezavisni distributer proizvoda Mreže CaliVita International. Multi-vitamini.com preuzima isključivu odgovornost za sav sadržaj web stranice te niti CaliVita International, niti bilo koja od njihovih pravnih osoba koja je angažirana u bilo kojoj aktivnosti nema nikakve izravne veze s web stranicom pa tako niti ne prihvaća odgovornost s time u vezi. Gore navedeni proizvodi ili sastavni dijelovi proizvoda nisu namijenjeni dijagnosticiranju, liječenju, izliječenju ili prevenciji bilo koje bolesti ili stanja. Nikakva izjava, navod, mišljenje ili informacija koja se odnosi na bilo koji proizvod ili sastavni dio proizvoda, neće se smatrati medicinskim mišljenjem/savjetom. Nikakva izjava, mišljenje ili informacija koja se odnosi na bilo koji proizvod nije ispitivana, niti odobrena od strane bilo kojeg javnog tijela u bilo kojoj državi.

Korištenjem ove web stranice prihvaćate ove Uvjete korištenja.

Sadržaj na ovim web stranicama osigurava tim tvrtke MULTIVITAMINI i zaštićen je autorskim pravima. Web shop se stalno mijenja i nadopunjava novim proizvodima. Posjetite nas povremeno kako biste vidjeli što je novo!

Ako nije drugačije naznačeno u samom sadržaju, imate pravo pregledavati, kopirati, printati i distribuirati (ali ne i mijenjati) sadržaj na ovoj web stranici, pod uvjetom da sadržaj koristite u informativne, nekomercijalne svrhe i da na sadržaj koji koristite postavite obavijest o autorskim pravima.

  Uvjeti - Sve